IMG_4872.jpeg

Riverside House, Shrewsbury, Shropshire

Refurbishment and extension of 1960's house overlooking the River Severn

A new roof and expansive glazing to the river view transform the feel and aesthetic of the house into a striking contemporary home.  A new zinc facia and aluminium framed window and doors upgrade the quality of the building fabric whilst a new wrap-around balcony offers the opportunity to access the outdoors directly from the new open-plan, first-floor living space.

The existing 1960's Sapele open tread wood stair was identified as the thread to stitch the fabric of the old to the new. Sapele cladding and an extensive collection of bespoke 1960's inspired furniture, designed by CandO create a unique interior that speaks of its past whilst living in the future. 

Please reload